Delta i kongressdebatten!

Publisert: 31.03.16

– innholdet kan være utdatert

LO har laget debatthefte og hefter er sendt ut, også i EL og IT Forbundets organisasjon. Debattheftet inneholder forslag til nytt handlingsprogram, forslag til dagsorden og praktisk informasjon om behandling av forslag.

LO-sekretariatets forslag til nytt handlingsprogram for kongressperioden 2017-2021 er utarbeidet av en programkomite nedsatt av LOs sekretariat, og vedtatt av sekretariatet som grunnlag for innsending av forslag til kongressen.

Forslagsrett og frister

Det er forbundene og LOs fylkeskonferanser som har forslagsrett til kongressen.

  • Forslag fra LOs lokalorganisasjoner må sendes til LOs distriktskontorer.
  • Forslag fra EL og IT Forbundets organisasjonsledd; klubber, foreninger og avdelinger, sendes til forbundskontoret.

Fristen fra ytre organisasjon til forbundet sentralt er satt til 1. september.

Forslagsskjema

Forslag skal sendes inn via eget skjema (word) som finnes på LOs nettside. Skjemaet fylles ut, med ett forslag per skjema. og sendes forbundet på denne adressen: forslag@elogit.no

http://www.lo.no/PageFiles/17397/forslagskjemakongressen.docx

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.