Årets 2. landsstyremøte

Publisert: 11.03.16

– innholdet kan være utdatert

Landsstyret samler 73 delegater, samt observatører, gjester/innledere, kontrollkomiteen og forbundskontoret.

Møtet ledes av Svenn Åge Johnsen og Kristine Wendt, begge forbundsstyret. Møtet har valgt Øivind Juul Schjetne (forbundsstyret) og Bjørg Anne Hafsås (distrikt Møre og Romsdal) som sekretærer.

LOs nestleder Hans Christian Gabrielsen kommer etter lunsj i dag for å innlede om temaet sysselsetting. Forhandlingsleder Bjørn Fornes skal innlede om tarittoppgjøret 2016 og legge fram en tariffpolitisk uttalelse.

Dagens andre store sak er den økonomiske situasjonen i Helles, og forbundet har besøk av leder av forbundets søsterorganisasjon, Giorgos Adamidis.

Adamidis innleder først og etter ham kommer Rune Skarstein med betraktninger om situasjonen i Europa og euroens framtid.

Dag to av landsstyret skal gjennom noen saker relatert til det avholdte landsmøtet i mars, valg til et par utvalg/mandat og forbundets forsikringsordninger.

De to sentrale sakene onsdag er medlems- og tillitsvalgtopplæring og verving, med gjennomgang av et nytt LO-prosjekt om verving i servicesektoren.

Relevante artikler

Følg livesendingen fra EL og IT Forbundets spennende IKT-konferanse med lønn, likestilling og digitalisering på agendaen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.