Legohus for Gaza

Publisert: 02.07.15
(Endret: 25.01.22)

– innholdet kan være utdatert

Etter krigen lovet Norge og FN at Gaza skulle gjenoppbygges. Men ingenting har skjedd. 1,8 millioner mennesker lever fortsatt på toppen av sine sammenraste hus, og ingen av husene som ble totalt ødelagt er gjenoppbygget.

De 120 000 som ble husløse bor i dag i telt, leier rom eller bor i containere, ifølge Norsk Folkehjelps ferske rapport fra juli 2015.

Kampanje på sosiale medier

Fellesutvalget for Palestina og Palestinakomiteen i Norge arrangerer 8.juli en kampanje på sosiale medier der vi oppfordrer folk til å bygge hus av lego og spre det på Facebook og Instagram. Vi kommer til å ha en stand i Oslo hvor folk kan bygge Gaza i lego, men tanken er at alle skal kunne bidra, enten de er hjemme, på hytta, i utlandet, på fjellet, hvor enn folk er.

Lag et hus

Oppfordringen er enkel: Lag et hus av lego/det man har tilgjengelig eller tegn det på et ark i solidaritet med palestinerne på Gaza. Ta et bilde med din mobil og del det på sosiale medier den 8.juli.

Bruk emneknaggene #HevBlokaden #ByggGaza. Slik kan vi sammen fylle sosiale medier med håp om gjenoppbygging og solidaritet med det palestinske folk.

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/461867757330948/

Relevante artikler

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.