Forbundet gir 20.000 til TV-aksjonen

Publisert: 17.10.17
(Endret: 25.01.22)

– innholdet kan være utdatert

22. oktober går årets TV-aksjon av stabelen. I år er det UNICEF som får pengene. EL og IT Forbundet har bevilget 20.000 kroner til aksjonen.

– Jeg oppfordrer alle medlemmer, fagforeninger og klubber i forbundet til å støtte aksjonen. Ekstra flott er det om mange av våre medlemmer er bøssebærere, sier forbundsleder Jan Olav Andersen i EL og IT Forbundet.

Inntektene går i år til UNICEFs arbeid med å gi utdanning til barn i krig og konflikt, i Colombia, Mali, Sør-Sudan, Syria og Pakistan.

TV-aksjonen NRK er verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede kroner fordelt på befolkning. Den har vært arrangert hvert år siden 1974, og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker.

7 000 frivillige over hele landet organiserer innsamlingen gjennom 500 kommune- og bydelskomiteer, og gjør at 100 000 bøssebærere kan banke på 2,3 millioner dører. På selve TV-aksjonsdagen sender NRK direkte hele søndag kveld.

Les mer og meld deg som bøssebærer på www.blimed.no eller ring 02025.

Hvordan gi penger

Privatpersoner bidrar først og fremst til TV-aksjonen på aksjonsdagen søndag 22.oktober ved å gi på bøssa. Om du ønsker å gi ditt bidrag før det, så kan det gjøres her.

Det blir også mulig å Vippse i den perioden bøssebærerne er ute og banker på dører. Mer informasjon om givermuligheter kommer innsamlingsdagen 22. oktober.

Relevante artikler

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.