EL og IT Forbundet gir 20 000 kroner til TV-aksjonen

Publisert: 27.09.18
(Endret: 25.01.22)

– innholdet kan være utdatert

Forbundet har gitt 20 000 kroner til årets TV-aksjon, som er tildelt Kirkens Bymisjon. Mottoet til bymisjonen er at deres arbeid skal skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Aksjonsdagen er søndag 21. oktober.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle ei seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller det sosiale fellesskap. Det er temaer som går rett i kjernen til fagbevegelsens arbeid; kjempe for arbeid til alle, slåss for likestilling og mot diskriminering, vold og fordommer.

Pengene går til:

  • Kom inn for natten: Akutte behov for mat, ei seng, et toalett.
  • Kom inn i hverdagslivet: Deltakelse i arbeidslivet, fritidsaktiviteter og utlån av fritidsutstyr.
  • Kom inn i samfunnet: Inkludering, en mulighet for alle å ta del i et fellesskap.

Kirkens Bymisjon har et mangfoldig arbeid innen de fleste sektorer og for alle aldersgrupper i Norge. Er du nysgjerrig på hva bymisjonen gjør rundt i landet, kan du lese mer her.

Gjennom alle årene som TV-aksjonen har vært, har dugnadsviljen vært stor, både for å gi penger og å delta som bøssebærere. Forbundet oppfordrer derfor medlemmer og tillitsvalgte om å bidra i aksjonen. Les mer om det her

Relevante artikler

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.