Zerokonferansen 2011

Publisert: 10.10.11

– innholdet kan være utdatert

Zerokonferansen har blitt en viktig arena for diskusjon om klimatiltak og -teknologi, både dagens og morgensdagen. For sjette året på rad presenterer innledere fra hele verden veien til et lavutslippssamfunn for deltagere fra alle bransjer og sektorer.

Det vil blant annet være innlednigner om hvordan et ambisiøst klimamål vil påvirke norske arbeidsplasser, fornybar energi og trasport, og energieffektive bygninger. Blant annet kommer Arnold Schwarzenegger for å snakke om klimatiltak han har fått til som guvernør i California.

Se hele programmet og les mer på zerokonferansen.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.