YIT er ukens sak

Publisert: 22.05.12

– innholdet kan være utdatert

– Matter som avlastar trykket på beina. Justerbare spesialstolar. Stylter når arbeidet krev det. Den store installatørverksemda YIT satsar mykje på å betre arbeidsforholda for dei tilsette, skriv Idebanken.no.

Nils Kristian Ødegård er montør i YIT. Han har fått stylter å gå på når han skal montere klimaanlegg.

– Før var eg veldig mykje opp og ned trapper når eg skulle montere klimatak. Eg fekk problem med knea mine, og måtte ta pause støtt og stadig. Knea blei verre og verre etter kvart. Etter at eg fekk styltene blei vanskane nesten borte.

Les hele saken og se videoreportasje på Idebanken.no.

Relevante artikler

Uravstemningen i LO-forbund som har medlemmer på avtaler i Spekter område 11 ga 86,5 % JA.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.