Westcon kjøper STX Norway Florø

Publisert: 07.12.12

– innholdet kan være utdatert

Arne Birkeland, viseadministrerende direktør i Westcon Group, melder i en pressemelding at det ikke er noen bindende avtale, men at et slikt kjøp forbedrer Westcons synergier innenfor rigg- og skipsvirksomheten.

Styrket posisjon

I tillegg til å samle høy etterspurt kompetanse i selskapene, får Westcon tilgang til en større dokk, et moderne anlegg og en attraktiv geografisk plassering. Det styrker Westcons posisjon i markedet, står det i pressemeldingen.

Om Westcon

Westcon Group er en ledende totalleverandør av innovative løsninger, tjenester og produkter innenfor offshore, energi og maritim industri, har 760 ansatte og omsatte i fjor for 4,3 milliarder kroner.

Eierstruktur Westcon Group.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.