Vinnerne av vervekonkurransen i IKT-sektoren er kåret

Publisert: 16.12.16

– innholdet kan være utdatert

EL og IT Forbundet gjennomfører en stor verveoffensiv i IT-bransjen. I den forbindelse har vi gjennomført en vervekonkurranse i IKT-sektoren i Oslo og Akershus. Fra kampanjestart i oktober og til desember har det blitt vervet 42 nye medlemmer i de påmeldte bedriftene.

Vinnerne

Førstepremien er kjøp i valgfri butikk for 10 000 kroner, mens andrepremien var kjøp i valgfri butikk for 3 000 kr.

  • Vinner av førstepremien ble Knut Øystein Hamletsen fra Relacom
  • Vinner av andrepremien ble Tommy Dybdal fra Telenor Kundeservice.

Forbundet gratulerer vinnerne og takker alle ververe for innsatsen!

 

Nå utvides verveprosjektet i IKT-sektoren

Verveprosjektet har fram til nå vært fokusert på Oslo og Akershus, men blir nå utvidet til å gjelde hele landet. Så langt har det blitt vervet 164 nye medlemmer i IKT-sektoren.

Prosjektet er en del av et treårig LO-prosjekt for å få flere medlemmer og tariffavtaler innen servicesektoren. EL og IT Forbundet har så langt gode erfaringer med arbeidet, og har blitt positivt tatt i mot i møtet med bedriftene og deres ansatte.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.