Vinnerne av lærlingskampanjen 2020 er trukket!

- innholdet kan være utdatert

T.h.  Kenneth Albrigtsen
(T.h. Kenneth Albrigtsen t.v. Bjørnar Lilleberre) Bjørnar Lilleberre og Kenneth Albrigtsen stakk av med seieren i lærlingskampanjen 2020, og gavekortene på 5000 kroner fra Komplett.

Fra 1. august til 1. desember tillitsvalgte og medlemmer over hele landet stått på og vervet lærlinger.

Resultatet ble 628 nye medlemmer som får en sterk organisasjon bak seg, som vil støtte dem både under og etter læretiden.– Du kan bevisstgjøre behovet ved å fortelle historien til fagforeningen, både fra eldre og nyere tid. Det er blant annet ikke så lenge siden at vi fikk den femte ferieuken.

Det hadde ikke skjedd uten fagforeningsarbeid og et sterkt samhold – slikt kommer ikke av seg selv, råder Bjørnar Lilleberre fra Distrikt Trøndelag, de som skal ut og verve.Sammen med Kenneth Albrigtsen fra Distrikt Troms og Svalbard, stakk han av med seieren under den årlige lærlingskampanje.

Årets kampanje var en suksess, og slo fjorårets rekord på 564, og neste år skal bli enda bedre.– Først og fremst vil vi takke alle medlemmene og tillitsvalgte som har bidratt med sin fantastiske innsats under årets kampanje. Hvert år har vi greid å slå fjorårets rekord, så jeg ser fram til hva vi for til neste år, forteller Vidar Hennum, forbundets nestleder, og legger til at det lønner seg å verve også utenom kampanjetiden.

– Hvert medlem du rekrutterer gir deg ett poeng som du kan bruke på spennende vervegaver, så her er det ingen grunn til å vente.Til de som føler motivasjonen stige, er rådet fra Kenneth enkelt.

– Gå ut, snakke med nye lærlinger og informere dem godt om fordelene med å være medlem. Det er ikke vanskeligere, forklarer han.