Vindkraftkontrakt til Aker Verdal

Publisert: 17.06.10

– innholdet kan være utdatert

Kontrakten er verdt 115 millioner kroner og ifølge ledelsen i Aker Solutions Verdal er avtalen et gjennombrudd for verftet i vindmarkedet offshore.

Arbeid i 1,5 år

Arbeidet starter i januar 2011 og understellene skal leveres i perioden oktober 2011 til juli 2012. Understellene har en vekt på 450 tonn og en høyde på 45-48meter. Disse gigantsålene skal installeres på vanndyp på mellom 22 – 25 meter og på understellene skal det monteres 6 MW vindturbiner.

Oppdraget kommer til å sysselsette rundt 100 arbeidstakere.

Staten bidrar

Statseide SIVA investerer 120 millioner kroner i industriparken i Verdal for å legge til rette for produksjonen av offshore vindmøllefundamenter. Investeringen fra SIVA skjer på normale kommersielle vilkår.

Relevante artikler

Vi har satt oss som mål å organisere mange flere innenfor IT-bransjen. Derfor søker vi nå etter en engasjert og dedikert person til stillingen som rådgiver IT.
Telenor velger å kvitte seg med over 100 ansatte, inkludert hele kundesentret på Rørvik nord i Trøndelag. EL og IT Forbundet reagerer på begrunnelsen som selskapet gir for oppsigelsene.
Kontoret er stengt fra 22. mars til 2. april.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.