Vil ha vikarstopp

Publisert: 08.03.11

– innholdet kan være utdatert

Det er avsløringene de siste ukene av ulovlige arbeidsforhold hos Adecco og andre vikarbyråer som har fått LO-leder Roar Flåthen til å skrive brev til regjeringen. Der ber han, ifølge NTB, om at viktige velferdsoppgaver ikke blir overlatt til private aktører.

– Der det trengs vikarer bør kommunene ordne med vikarer selv, og ikke benytte seg av private byråer, sier Flåten til NRK.

LO-lederen mener offentlige penger til velferd skal gå til velferd – og ikke til fortjeneste og gevinster for dem som driver private bemanningsforetak.

Les mer på frifagbevegelse.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.