Vil ha forslag

Publisert: 26.09.13

– innholdet kan være utdatert

Mangfoldsprisen deles hvert år ut til en virksomhet som utmerker seg med sitt arbeid for mangfold på arbeidsplassen. Formålet med prisen er å sette fokus på de gode eksemplene på mangfold i arbeidslivet, som kan gi kunnskap og inspirasjon til andre.

I 2012 vant SINTEF Mangfoldsprisen for å ha skapt et internasjonalt miljø med høyt kompetente ansatte fra forskjellige kulturer på de fleste nivåer i bedriften. SINTEF har iverksatt omfattende tiltak for å være en attraktiv arbeidsplass for alle, og jobber aktivt med mottakelse, integrering, opplæring og sosiale aktiviteter for de ansatte.

Fristen for å sende inn forslag til Mangfoldprisen for 2013 er satt til 25. oktober.

Juryen som skal kåre vinneren består av representanter for arbeidslivets parter, Kontaktutvalget mellom innvandrerbefolkningen og myndighetene (KIM) og NAV. I år er det YS, KS, Virke og LO som representerer partene i arbeidslivet. Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) er sekretariatet for prisen.

– Juryen ønsker å se eksempler på virksomheter som jobber med inkluderende arbeidsliv i hele landet. Vi vil se på kriterier som blant annet hvordan de nominerte jobber med rekruttering av ansatte med innvandrerbakgrunn, og hvilke karrieremuligheter de tilbyr, sier rådgiver i LO Ingunn Olsen Lund, årets juryleder.

Les mer om Mangfoldprisen

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.