Videre forhandlinger på Spekteravtaler

Publisert: 12.05.17

– innholdet kan være utdatert

 

Det er fortsatt ikke enighet på alle EL og IT Forbundets avtaler i Spekter.

  • I Relacom har partene ikke kommet til enighet og bistandsforhandlinger starter  fredag 12. mai kl. 10:00.
  • I Sykehuspartner er det gjennomført to resultatløse forhandlingsmøter i Drammen, mens bistandsforhandlinger avholdes fredag 19. mai kl. 09:30 på Skøyen.
  • For Broadnet ser det ut til at det går mot bistandsforhandlinger onsdag 24. mai.
  • På Geomatikkavtalen er det både gjennomført forhandlinger mellom partene og med bistand fra LO Stat, så dette oppgjøret går til fase tre. Blir også dette resultatløst ender oppgjøret i mekling.

– Det er ulike problemstillinger på avtalene, noen mer prinsipielle enn andre, men vi er fortsatt optimister når det gjelder å finne løsninger, sier forbundssekretær Reidunn Wahl.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.