Vi stoler på strømleveringen

Publisert: 08.12.14

– innholdet kan være utdatert

Bare tre av ti nordmenn har gjennomført tiltak for å forberede seg på et langvarig strømbrudd, viser undersøkelsen som TNS Gallup har utført for Statnett.

Rundt 20 prosent har har tilgjengelig fyrstikker, stearinlys eller lommelykt med tanke på strømbrudd.

Enda færre har sørget for å ha ulltepper, fyringsved og ekstra batterier innen rekkevidde. Og svært få har vannreserver, parafinlampe og nødaggregat i bakhånd.

På nettsiden Sikkerhverdag har direktoratet samlet tips til vanlige forbrukere om hvordan de kan forberede seg til mulige strømbrudd. Det er Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) som har laget nettsiden med gode råd.


Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.