Vi møtes på Eliaden!

Publisert: 19.05.16

– innholdet kan være utdatert

Rundt 300 utstillere og 20 000 besøkende skal gjøre messen til en stor happening for kunder, leverandører og ansatte i elektro, energi og industrien. Nytt av i år er et langt tettere samarbeid med Energi Norge og Norsk Industri.

(Hovedbildet er fra konkurransen under forrige Eliade. Foto: Asghar Ali)

Gratis inngangskort

Registrering for gratis inngang: http://eliaden.no/Besokende/Adgang

Standnummer D03-42

EL og IT Forbundet skal ha sin største stand noensinne på Eliaden. Den blir på 42 kvm, har standnummer D03-42, og skal sikre at forbundet blir godt synlig. Vi håper selvfølgelig også at forbundet skal markere seg på andre måter, blant annet ved godt besøk av folk i bransjene – vi vil gjerne ha køer for å komme inn!

Velkommen til ungdommen

Spesielt ønskes både eksisterende og potensielle medlemmer velkommen. Elever og lærlinger blir tatt godt imot av vår ungdomsleder Dagfinn Svanøe og vår Gnist-representant Are Solli. Også vår prosjektsekretær innen verving, Geir Aasen, er tilstede alle dagene.

Vi trekker en premie!

Vi har en gulrot for dem som melder seg inn under Eliaden. Vi trekker ut en premie –  et selvbalanserende brett med to hjul.

Bildet: Illustrasjon/eksempel på et selvbalaserende brett. (Foto: Teknikmagasinet)

Gjentar konkurransesuksess

Vi kommer ikke unna en engasjerende konkurranse! Kapping av en 240-kabel på tid ble godt mottatt og var en populær aktivitet. Hvem vinner i år?

Nå er det ikke bare sukkertøy og konkurranse som vi tilbyr på vår stand. Her kan besøkende snakke med, og få svar fra, våre profesjonelle representanter fra medlemsservice og forbundssekretærkorpset.

Forbundets ledelse besøker standen:

Forbundsleder Jan Olav Andersen: Tirsdag 31. mai mellom klokka 15:00 og 17:00
Nestleder Vidar Hennum: Onsdag 1. juni mellom klokka 15:00 og 17:00
Hovedkasserer Odd-Helge Reppe: Tirsdag 31. mai, hele dagen
Avdelingsleder Monica Derbakk: Torsdag 2. juni mellom klokka 13:00 og 17:00

Kommer du innom på én av disse tidene, kan du slå av en prat med noen i den valgte ledelsen.

Les mer om Eliaden.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.