Vi minner om:Lunsjkonferanse om arbeids-miljøloven

Publisert: 03.07.12

– innholdet kan være utdatert

AOF har valgt å kalle det “Arbeidsmiljøutdanningen – Grunnkurs, et opplæringsløp satt i system”. Det er åpent for alle – med vekt på kvalitet, fleksibilitet, universell utforming og opplevelse.

I forbindelse med lanseringen inviterer AOF til åpne lunsjkonferanser rundt om i landet under fanen “35 år med arbeidsmiljøloven”. Det blir korte, spennende og informative innlegg fra sentrale aktører i norsk arbeidsliv hvor vi ser tilbake på de 35 årene som er gått.Men også ser framover – hvilke utfordringer venter?

Lunsjkonferansene holdes 24. august fra 12.00 til 14.00 på disse stedene: Oslo-Cafeteatret, Trondheim-Nova, Hamar-Vikingskipet, Skien-Høyer Hotell, Drammen-Folkets Hus, Hønefoss-Folkets Hus, Tromsø-LO-Huset, Fredrikstad-Rica City Hotell.

Se invitasjonen her.

 

Relevante artikler

Dessuten har vi greid å få en ramme for kommuneoppgjøret på 5,4 prosent, noe som er godt over resultatet fra frontfaget, sier Mette Nord, leder av LO Kommune.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.