Vi har mistet én av våre

Publisert: 03.05.16

– innholdet kan være utdatert

Vi er igjen minnet om at tragiske ulykker kan skje i arbeidslivet, og at liv går tapt.

Fredag rammet det 13 mennesker, blant dem elektriker og feltingeniør Lyder Martin Telle. Han var ansatt i Aker Solutions og arbeidet offshore siden tidlig på 1990-tallet.

– Jeg husker ham som en blid og trivelig person. Han var godt likt og stilte alltid opp på medlemsmøter og i andre sosiale sammenheng vi hadde, sier forbundssekretær Trond Løvstakken, som var leder av klubben på 1990-tallet.

Våre tanker og medfølelse går til familie, venner, kolleger og alle som stod Lyder Martin nær. Lyder Martin etterlater seg kone, tre voksne barn og barnebarn.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.