– Vi aksepterer ikke rasisme!

Publisert: 01.12.11

– innholdet kan være utdatert

Markeringen på Youngstorget onsdag ettermiddag hadde temaet «Ja til mangfold – Nei til rasisme» og ble arrangert av LO. Arrangementet var startskuddet for et langvarig arbeid på arbeidsplassene mot rasisme og intoleranse.

LO-leder Roar Flåthen holdt den første appellen under markeringen. Blant tilhørerne var det representanter for en rekke politiske partier, LO-forbund og foreninger som hadde møtt opp med et tjuetalls fagforeningsfaner. Ifølge lederen av LO i Oslo, Roy Pedersen, var en representant for den palestinske teltleiren i Oslo blitt anholdt av politiet på vei til Youngstorget.

Angrep arbeiderbevegelsens grunnverdier

– Terrorhandlingene 22. juli var et angrep på Norge. Det var et angrep på AUF og Arbeiderpartiet. Det var et angrep på arbeiderbevegelsens grunnverdier: Felleskap. Likhet og likstilling. Demokrati og politisk styring. Kamp mot rasisme og intoleranse. Kjære venner, la oss slå ring om disse verdiene, oppfordret Flåthen i appellen.

Les mer om markeringen på frifagbevegelse.no.

Les hele appellen til Roar Flåthen her.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.