Verv et medlem – vinn et reisegavekort

Publisert: 16.03.17

– innholdet kan være utdatert

Nå starter EL og IT Forbundet en stor vervekonkurranse. Den går fram til 6. juni 2017.

Opplegget er enkelt: Alle som har vervet minst et medlem er med i trekningen av et gavekort på en reise inntil 10 000 kroner. Jo flere du har vervet, jo større er vinnersjansene. Du får nemlig et lodd i potten per medlem du verver.

NB! Husk at den du verver med å skrive inn ditt navn i feltet "Ververs navn" når innmeldingsskjemaet fylles ut.

– Vår styrke som forbund springer ut fra størrelsen, så verving er noe av det aller viktigste vi kan gjøre for å ivareta våre medlemmer best mulig. Ofte så handler det bare om å spørre om man vil være med, sier Vidar Hennum, nestleder i EL og IT Forbundet.

Mange gode grunner til å være medlem, her er noen:

Trygge og gode lønns- og arbeidsvilkår sikres gjennom fagforeningens tilstedeværelse. Mange i Norge er med i et fagforbund, og det har gitt oss høy lønn, et trygt arbeidsliv og innflytelse over egen arbeidsplass.

En rekke gode medlemsfordeler, som blant annet en innboforsikring som er kåret til markedets beste. Alle medlemmer har dessuten tilgang til LOfavørs fordelsprogram, noe som gir rabatterte ferier, billig bilforsikring og mye mer.

Får du problemer i arbeidsforholdet, kan det bli aktuelt å gå til domstolen. Gjennom ditt medlemskap kan du få gratis tilgang til landets beste jurister på arbeidsrettslige spørsmål. Forhåpentligvis slipper du å bruke denne fordelen, men: Better safe, than sorry!

EL og IT Forbundet er med i LOs utdanningsfond. Det betyr at mange av våre medlemmer kan søke om inntil 17 000 kr for et helårsstudie (årlig regulering). Vi har også tariffavtaler som gir muligheter til etter- og videreutdanning.

 

Relevante artikler

Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.