Verv en lærling – vinn iPad

Publisert: 09.09.16

– innholdet kan være utdatert

EL og IT Forbundet er i vekst og har over 38 000 medlemmer. Forklaringen ligger i målretta satsing og god innsats fra enkeltpersoner, distrikter og et IKT-prosjekt som gir resultater. Fra nå av og utover høsten inngår mange unge lærlingkontrakter. Vi retter verveinnsatsen mot dem i tida fram til 1. desember. Målet for årets kampanje er å slå fjorårsresultatet på 506 vervede lærlinger.

iPad til nyinnmeldte og verver

Blant de nyinnmeldte trekker vi ut tre vinnere som får hver sin iPad. Også blant våre mange aktive ververe trekker vi ut en vinner som får tilsvarende premie. Vinnerne trekkes på vårt landsstyremøte den 1. desember 2016, og offentliggjøres på våre nettsider.

Hvordan bli med i trekningen?

Den lærlingen som er vervet fyller selv ut innmeldingsskjemaet, og blir automatisk med i trekningen av en iPad. Samtidig må vedkommende skrive inn navn og telefonnummer til ververen, slik at vedkommende blir med i trekningen. Skjema finnes her. 

Lykke til!

Relevante artikler

Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.