Velferds-konferansen 2014

Publisert: 03.06.14

– innholdet kan være utdatert

Målet med årets Velferdskonferanse er å styrke alliansene for velferdsstaten, for levedyktige lokalsamfunn, for sterke fellesskapsløsninger i offentlig sektor og for et anstendig arbeidsliv.

Tariffoppgjøret, jordbruksoppgjøret og revidert statsbudsjett viser alle at frontene skjerpes i vårt samfunn. Arbeidsgiverne krever økt styringsrett og den blåblå regjeringen øker takten på sentralisering og markedsretting. Kystopprør, bondeopprør, ordføreropprop mot tvangssammenslåing, foreldreaksjoner mot privatisering av barnehager, havnearbeiderstreik, læreropprør mot meningsløs testhysteri, m.m. viser imidlertid at motkreftene er i ferd med å organisere seg. Behovet for motmakt er imidlertid stort – og ikke minst er byggingen av sterke allianser mellom dem nødvendig.

Les mer på velferdsstaten.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.