Varslet flere oppsigelser i Lærdal

Publisert: 28.11.11

– innholdet kan være utdatert

I forbindelse med en nedbemanning i februar 2011 ble to av forbundets medlemmer i Lærdal oppsagt. To medlemmer i EL & IT Forbundet har prøvd saken sin i forhold til om oppsigelser av fast ansatte er saklig når virksomheten benytter ringelister, midlertidige og vikarbyråer.

Arbeidsrettssaken startet for Sogn tingrett tirsdag 22. november.

Venter på dom

Det var LO advokat Haakon Skaug som førte saken for de oppsagte. Dom i saken er ennå ikke falt, det vil skje i løpet av en fire ukers tid.

Overraskende info

I forbindelse med rettssaken ga arbeidsgivers advokat uttrykk for at det nå ble vurdert en ny nedbemanning i Lærdal. Dette var ikke drøftet med tillitsvalgte.

Om Opplysningen 1881

Opplysningen 1881 AS er en nummeropplysningsbedrift. Den er lokalisert på tre steder i Norge – Namsos, Otta og Lærdal.

Les hele saken i Sogn Avis.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.