Utsettelse av revidert datalag-ringsdirektiv?

Publisert: 24.01.12

– innholdet kan være utdatert

Ansvarlig EU-kommissær Viviane Reding, med ansvar for justissaker, har satt revidering av direktivet høyt på sin politiske dagsorden.

Den største utfordringen for Reding er hennes svenske EU-kollega Cecilia Malmstrøm som ønsker direktivet utsatt. Mange spekulerer om dette skyldes Malmstrøms forhandlinger på vegne av EU med USA om informasjonsutveksling. Redings forslag til direktiv omfatter nemlig denne tematikken, skriver Eurologgen.

En gruppe som heter State Watch og som følger med på blant datalagringsdirektivet har lagt ut kommisjonens siste versjon og den som mest sannsynlig blir publisert.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.