Uravstemningen på NHO-området stenger torsdag kl 12

Publisert: 12.04.18

– innholdet kan være utdatert

Resultatet fra hovedoppgjøret for overenskomstene innen NHO-oppgjøret er ute til uravstemning. Alle EL og IT-medlemmer som går på en av forbundets overenskomster på området kan delta.

Avstemningen er åpen fram til 26. april kl 12.00. Resultatet offentliggjøres i løpet av fredag 27. april.

Slik deltar du

Avstemningen er digital. Logg inn på "Min side" på www.elogitmedlem.no for å levere din stemme. Der finner du også informasjon om forhandlingsresultatet.

Gå til elogit.no/ny-bruker for å registrere ny bruker.

Du kan også stemme  ved å sende SMS med kodeordet <elogit> <ja/nei/blank> <medlemsnummer> <fødselsdato> til 2077. Eksempel: elogit ja 12345678 310277 til 2077.

Anbefaler ja

Både LO og EL og IT anbefaler at du stemmer ja. Din stemme teller – bruk den!

Les også:

LO og NHO er enige om bedre AFP og lønnsøkning

EL og ITs samleside om NHO-oppgjøret

Fem ting om NHO-oppgjøret

 

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.