Uravstemning Statnett SF – område 4 Virksomheter med definerte samfunnsoppdrag

Publisert: 06.06.18

– innholdet kan være utdatert

Onsdag 6. juni starter uravstemningen om årets tariffoppgjør for Statnett SF (område 4).

Uravstemningen er digital og stenger onsdag 20. juni klokka 16:00.

EL og IT Forbundet anbefaler medlemmene å stemme ja i uravstemningen. Protokollene fra forhandlingene finner medlemmene ved å logge seg inn på «Min side» på forbundets hjemmeside. Spørsmål om forhandlingene eller uravstemningen rettes til tillitsvalgte.

Når det gjelder Norsk Helsenett SF som tilhører samme overenskomstområde, har EL og IT Forbundet krevd opprettelse av en egen B-del for dette selskapet og medlemmene i Norsk Helsenett skal derfor ikke delta i denne uravstemningen.

Slik stemmes det

Logg inn på "Min side" på EL og IT Forbundets hjemmeside, www.elogit.no for å levere stemmen. Der finnes også informasjon om forhandlingsresultatet.

For ny bruker – klikk på «Ny bruker».

Ved glemt passord – klikk på «Glemt passord».

SMS

Det kan også stemmes ved å sende SMS med kodeordet til 2077.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.