Uravstemning om ny offentlig tjenestepensjon

Publisert: 24.04.18

– innholdet kan være utdatert

Partene i offentlig sektor har forhandlet frem en avtale om ny offentlig tjenestepensjon. Den er nå ute på uravstemning blant medlemmene i EL og IT Forbundet som er omfattet av offentlig tjenestepensjon (Statens pensjonskasse (SPK), KLP m/flere).

Slik deltar du

Logge deg inn på «Min Side» for å avgi din stemme. Der ligger informasjonsmateriell om den nye pensjonsavtalen, og du vil finne EL og IT Forbundets anbefaling til resultatet.

Hvis du ikke har brukt Min side tidligere kan du registrere deg der ved å klikke på linken «Ny bruker». Legg inn følgende opplysninger i feltene i det vinduet som kommer opp:

  • Ditt medlemsnummer, som er:  «Medlemsnr»
  • Ditt fødselsnummer (11 siffer)
  • Din epostadresse
  • Ditt mobilnummer
  • Velg deg et passord som du skriver inn i feltet «Nytt passord» og bekreft dette i feltet «Bekreft nytt passord»
  • Klikk på «Lagre og logg inn»

Uravstemningen stenger 15. mai kl 16.00

Det blir egen uravstemning over tariffresultatet senere. 

Les også: Enighet om pensjon i offentlig sektor

 

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.