Ungdomskonferanse i februar

Publisert: 14.12.10

– innholdet kan være utdatert

Konferansen starter torsdag 10. februar kl. 11.00 og avslutter lørdag 12. august kl. 13.00. Konferansen er for medlemmer av distriktenes ungdomsutvalg, samt at vi oppfordrer distriktene til å sende sine unge landsmøtedeltagere.

Hvert distrikt stiller med tre deltagere, med mulighet for flere deltakere, sett opp prioritert påmeldingsliste fra distriktene.

Tema for konferansen:

  • Hvordan jobbe med ungdomsarbeid i distriktene
  • Skape aktiviteter for ungdom og verving
  • Tale/debatt og herske teknikk (forberedelse til landsmøtet)
  • Forbundets politikk i et europeisk perspektiv

Økonomi:

Det sentrale ungdomsutvalget dekker alle utgiftene. Husk å ta med bekreftelse på tapt arbeidsfortjeneste fra din arbeidsgiver. Ta også med alle kvitteringer.

Påmelding

Påmelding skjer gjennom distriktet til christine.bar@elogit.no innen mandag 17. januar.

Transport:

Forbundet ordner med flybilletter, påmeldte deltagere får tilsendt skjema for bestilling. Reisende med bil, buss, tog osv. ordnes av den enkelte og blir refundert. Reisende som ankommer Gardermoen tar flybussen til hotellet.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.