Uenighet om lønnsoppgjøret i Sykehuspartner HF

Publisert: 08.06.17

– innholdet kan være utdatert

I Sykehuspartner HF er det både forhandlet på bedriften og med bistand fra forbund og LO Stat uten at partene er kommet til enighet.

Mandag 12. mai kl. 10.00 vil det bli gjort et siste forsøk i fase 3 forhandlinger mellom LO Stat og Spekter. Dersom partene heller ikke her blir enige vil oppgjøret gå til mekling. Fase 3 forhandlingene vil foregå i Spekters lokaler på Majorstua. EL og IT Forbundets delegasjon utgjøres av klubbleder Henrik Tønnessen og forbundssekretær Reidunn Wahl.

– Det er uenighet om det økonomiske. I tillegg er det viktig for oss å slå fast at oppgjøret skal omfatte alle medlemmer av klubben. Selv om Helse Sør-Øst tidligere har ønsket å overføre medlemmer til HPE, så er det ikke aktuell politikk per i dag, sier Wahl.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.