Tysk domstol stanser datalagring

Publisert: 04.03.10

– innholdet kan være utdatert

Datalagringsdirektivet er på høring i Norge og vil ventelig bli behandlet av Stortinget i løpet av året. En bred sammenslutning av politiske partier, fra Rødt til FrP, er motstandere av direktivet i Norge. Arbeiderpartiet er avhengige av Høyres stemmer for å få direktivet vedtatt.

– Det er oppsiktsvekkende om Norge implementerer et direktiv som møter motstand av selveste forfatningsdomstolen i EUs viktigste medlemsland, sier leder av Stopp Datalagringsdirektivet, Lars Henrik Paarup Michelsen.

Paarup Michelsen mener at selv  ikke Selv ikke tilhengere i Ap og Høyre kan ignorere denne dommen.

Stopp Datalagringsdirektivet har mer informasjon, bl.a den tyske dommen.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.