TUSEN TAKK!!!!!

Publisert: 29.01.15

– innholdet kan være utdatert

Alle dere som deltok sørget for å gjøre streiken mot endringer i Arbeidsmiljøloven til en av de største massemønstringene for norsk fagbevegelse noensinne.

God og viktig mobilisering

En spesiell takk går til alle tillitsvalgte som mobiliserte våre medlemmer slik at det ble en så stor og merkbar markering.

De kraftfulle markeringene over hele landet viser at Solberg-regjeringen er «på ville veier» og at vi i fagbevegelsen er i stand til å mobilisere mot liberaliseringen av det norske arbeidslivet.

Og igjen –

Tusen takk for at dere trosset vær og vind og sto skulder ved skulder i den viktigste kampen for norsk fagbevegelse på mange tiår.

– Vi fortsetter kampen……..!

EL & IT Forbundet fortsetter motstanden mot endringene, mobiliseringen og viljen til kamp dere utviste i streiken er til stor inspirasjon for det videre arbeidet.

Relevante artikler

Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.