Transport rygger ut av Forbundsalliansen

Publisert: 14.02.13

– innholdet kan være utdatert

Forbundsleder Roger Hansen sier til transportarbeideren.no/Frifagbevegelse i dag at helheten i forhandlingsresultatet ikke var godt nok.

Særmøter

I går gjennomførte alle de fire forbundene separate møter i sine respektive forhandlingsdelegasjoner. For Transportarbeiderforbundets del endte det altså med en anbefaling om at forbundet trekker seg fra prosjekt Forbundsalliansen.

Formelt vedtak

Formelt må saken også behandles i Transportarbeiderforbundets forbundsstyre, som møtes i neste uke. Men det er ikke ventet at forbundsstyret vil innta noen annen holdning enn forhandlingsdelegasjonen.

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.