Transport rygger ut av Forbundsalliansen

Publisert: 14.02.13

– innholdet kan være utdatert

Forbundsleder Roger Hansen sier til transportarbeideren.no/Frifagbevegelse i dag at helheten i forhandlingsresultatet ikke var godt nok.

Særmøter

I går gjennomførte alle de fire forbundene separate møter i sine respektive forhandlingsdelegasjoner. For Transportarbeiderforbundets del endte det altså med en anbefaling om at forbundet trekker seg fra prosjekt Forbundsalliansen.

Formelt vedtak

Formelt må saken også behandles i Transportarbeiderforbundets forbundsstyre, som møtes i neste uke. Men det er ikke ventet at forbundsstyret vil innta noen annen holdning enn forhandlingsdelegasjonen.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.