Tove Knutsen er død

Publisert: 25.07.11

– innholdet kan være utdatert

Terrorhandlingene fredag 22. juli som startet med bombingen av regjeringskvartalet, kom som et sjokk på oss alle. Vår første refleks var å finne ut hvordan det var med dem som var på jobb på forbundskontoret. Alle ble sjekket ut, bortsett fra Tove som vi ikke oppnådde kontakt med. Tove forlot kontoret 15.21 – bomben ved regjeringskvartalet ble detonert 15.26. Ca klokka 21.00 kom bekreftelsen om at Tove var omkommet.

Den helt meningsløse og ufattelige terroren rammet Tove. Vanligvis sykler Tove til og fra kontoret og det samme gjorde hun fredag morgen. Men, fordi hun ville ha en sykkel i god stand da hun kom tilbake fra ferie, leverte hun sykkelen til service fredag formiddag. Den ble ikke ferdig – derfor måtte hun akkurat denne dagen ta T-banen hjem. Tove kom aldri hjem.

Tove ble fast ansatt ved forbundskontoret som administrasjonssekretær 1. mars 2001 etter først noen måneder som vikar ved Utviklingsavdelingen. Tove var ei blid jente som var godt likt av oss alle, og det føles helt uvirkelig at hun ikke lenger er blant oss.

Det holdes en minnestund for Tove på forbundskontoret i dag klokka 11.30. Tidspunkt for begravelsen vil vi komme tilbake til så snart det er kjent.

Våre tanker og medfølelse går til Toves familie, hennes mann Tor og sønnen Erlend.

På vegne av forbundet hedrer jeg Toves minne.

Hans O. Felix
Forbundsleder

Relevante artikler

Styrking av medlemmene økonomi er en prioritet. Vil endre hvordan lønna reguleres i mellomoppgjørene
Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.