Tour de velferdsstaten

Publisert: 17.06.13

– innholdet kan være utdatert

Allis Aresdatter og Beate Basing la fredag formiddag ut på den 160 mil lange sykkelturen fra Kolbotn til Harstad. Duoens «Krafttråkk for velferdsstaten» unnagjøres på 14 dager.

Mange gjør en stor jobb!

– I media kommer det fram hva i velferdsstaten som ikke fungerer. Vi vil synliggjøre det som fungerer, alle de menneskene som gjør en stor jobb for velferdsstaten og for alle dem som trenger litt ekstra hjelp for å få livet til å gå i hop, sier Aresdatter, fagkonsulent for helse og sosialpolitikk i Fellesorganisasjonen for barnevernpedagoger, sosionomer, velferdsvitere og vernepleiere (FO), skriver FriFagbevegelse.

Aresdatter og fagkonsulent for vernepleierne, Beate Basing, har varmet opp hele våren med å sykle til jobb på forbundskontoret. Første etappe går etter planen til Morodalsfestivalen for utviklingshemmede i Nord-Odal.

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.