Distrikter, fagforeninger og klubber

Her finner du ressurser og hjelpedokumenter for arbeid i distrikter, fagforeninger og klubber.

Klubbsider

Visse verv i klubbstyret som for eksempel leder og nestleder, har utvidede tilganger på Min side under fanen Mine verv. Der kan dere se, og laste ned, medlemslister for klubben og kopiere e-postadresser for sending av e-post.

Dersom du har verv, men ikke finner det på Min side er det fordi vi ikke har registrert vervet ditt i våre sentrale medlemssystemer. Kontakt din fagforening eller ditt distrikt dersom dette mangler.

Besøk: Min side.

Compendia personal

Oppslagsverket er tilpasset tillitsvalgte/medlemmer der forskjellige temaer står forklart på en enkel og lettfattelig måte. Eksempel på tema: ansettelse, ferie, lønn, sykdom, permisjon, pensjon og oppsigelse. Tillitsvalgte får den kunnskapen og tryggheten han/hun trenger for å gi bedre medlemsservice.

Compendia Personal finner du via innlogging på Min side.

Compendia gjør det gildere å være tillitsvalgt.

Besøk: Min side.

Stopp seksuell trakassering

EL og IT Forbundets medlemmer arbeider på bygge­ plasser og oljeplattformer, på kontorer, i grøfter, sjakter og sentraler, i master på høyfjellet og hos kunder i private hjem.
Vi kjemper sammen for gode lønns­ og arbeidsvilkår. Under finner du våre retningslinjer mot seksuell trakassering og informasjonsbrosjyre.

Besøk temaside: Retningslinjer mot seksuell trakassering.

Web2Print

Tillitsvalgte og lokale organisasjonsledd kan selv bestille trykksaker som vervebrosjyrer og markedsmateriell – med tilpasset lokalt innhold. Det kan velges mellom trykking hos LO Media eller lokalt.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.