Distrikter, fagforeninger og klubber

Her finner du ressurser og hjelpedokumenter for arbeid i fagforeninger og klubber.

Klubbsider

Visse verv i klubbstyret som for eksempel leder og nestleder, har utvidede tilganger på Min side under fanen Mine verv. Der kan dere se, og laste ned, medlemslister for klubben og kopiere e-postadresser for sending av e-post.

Dersom du har verv, men ikke finner det på Min side er det fordi vi ikke har registrert vervet ditt i våre sentrale medlemssystemer. Kontakt din fagforening eller ditt distrikt dersom dette mangler.

Besøk: Min side.

Compendia personal

Oppslagsverket er tilpasset tillitsvalgte/medlemmer der forskjellige temaer står forklart på en enkel og lettfattelig måte. Eksempel på tema: ansettelse, ferie, lønn, sykdom, permisjon, pensjon og oppsigelse. Tillitsvalgte får den kunnskapen og tryggheten han/hun trenger for å gi bedre medlemsservice.

Compendia Personal finner du via innlogging på Min side.

Compendia gjør det gildere å være tillitsvalgt.

Besøk: Min side.

Stopp seksuell trakassering

EL og IT Forbundets medlemmer arbeider på bygge­ plasser og oljeplattformer, på kontorer, i grøfter, sjakter og sentraler, i master på høyfjellet og hos kunder i private hjem.
Vi kjemper sammen for gode lønns­ og arbeidsvilkår. Under finner du våre retningslinjer mot seksuell trakassering og informasjonsbrosjyre.

Besøk temaside: Retningslinjer mot seksuell trakassering.