Telenor-saken engasjerer mange

Publisert: 08.04.11

– innholdet kan være utdatert

I følge Telenors planer skal kundesentrene samt Operations leveranseavdeling i Sarpsborg nedlegges allerede 1. juli i år. Saken har ikke vært behandlet i styret for Telenor ASA hvor også staten har representanter.

-Akkurat nå må våre tillitsvalgte prioritere medlemmer som er skuffet og fortvilet, sier forbundssekretær Reidunn Wahl. De ansatte er innkalt til individuelle informasjonsmøter allerede på mandag.

Det er vel ikke å overdrive å si at denne saken har ført til stor aktivitet både i fagbevegelse og i ansvarlige politiske partier. Dette er en kamp for distriktsarbeidsplasser og sakens kjerne er om en bedrift som Telenor skal ha et samfunnsansvar i så måte. – Jeg er spent på å høre Trond Giske og de rødgrønnes representanter i næringskomiteens syn på denne saken, sier Wahl.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.