Telenor ommøblerer organisasjonen

Publisert: 14.09.11

– innholdet kan være utdatert

 

Her er de viktigste endringene:

  • Etablere en ny enhet, Digital Services, som skal ledes av Kristin Skogen Lund. Hun fortsetter som medlem av Telenors konsernledelse.
  • Etablere en ny enhet, Group Industrial Development, som skal ledes av Hilde Tonning og hun blir medlem av konsernledelsen.
  • Berit Svendsen blir ny administrerende direktør i Telenor Norge og rapporterer til Telenors konsernsjef.
  • Etablere en ny enhet, Corporate Strategy and Regulatory Relations, som skal ledes av Morten Karlsen Sørby. Han fortsetter som medlem av konsernledeslen.
  • Telenor i Danmark og Sverige, samt Telenor Broadcast, fortsetter å rapportere til Kristin Skogen Lund. Hun vil også videreføre sitt ansvar for den nordiske agendaen.

 

Les Telenors egen beskrivelse av endringene.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.