Telenor ommøblerer organisasjonen

Publisert: 14.09.11

– innholdet kan være utdatert

 

Her er de viktigste endringene:

  • Etablere en ny enhet, Digital Services, som skal ledes av Kristin Skogen Lund. Hun fortsetter som medlem av Telenors konsernledelse.
  • Etablere en ny enhet, Group Industrial Development, som skal ledes av Hilde Tonning og hun blir medlem av konsernledelsen.
  • Berit Svendsen blir ny administrerende direktør i Telenor Norge og rapporterer til Telenors konsernsjef.
  • Etablere en ny enhet, Corporate Strategy and Regulatory Relations, som skal ledes av Morten Karlsen Sørby. Han fortsetter som medlem av konsernledeslen.
  • Telenor i Danmark og Sverige, samt Telenor Broadcast, fortsetter å rapportere til Kristin Skogen Lund. Hun vil også videreføre sitt ansvar for den nordiske agendaen.

 

Les Telenors egen beskrivelse av endringene.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.