Svart dag for telenoransatte i Nord-Norge

Publisert: 14.11.17
(Endret: 07.03.22)

– innholdet kan være utdatert

Telenor legger ned i Harstad. 80 ansatte mister jobben.

Styret i Telenor Norge AS vedtok på et ekstraordinært styremøte den 14.11.2017 å legge ned kundeservicen i Harstad.

EL og IT i Telenor Norge er sterkt uenig i bedriftens beslutning. Bedriften er i en særstilling økonomisk. Den presenterte nylig 6,5 MRD NOK i omsetning i tredje kvartal og viser til solide marginer. Derfor er det uforståelig at bedriften velger å legge ned kundeservicen i Harstad som rammer Distrikts-Norge ekstra hardt.

-Telenor Norge har en unik mulig til å satse på sine egne ansatte, men velger likevel innleie og kjøp av kundeservicetjenester til å betjene sine egne kunder, sier Kosom Alexsander Skaale, hovedtillitsvalgt i Telenor Norge.

Kenneth Pedersen, som er divisjonstillitsvalgt i Telenor, sier til NRK at han har stor forståelse for at de ansatte og alle i Harstad fortviler.

– Selv om utviklingen gjør at kundene kan gjøre mye selv, er det arbeidsoppgaver i selskapet. Oppgaver som er satt ut til andre som man kunne løst selv, sier han.

Relevante artikler

EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.
Livesending fra dagskonferanse med temaet «Pensjonsordningene – fra Folketrygden til tjenestepensjoner og AFP».
EL og IT Forbundet ønsker et totalforbud mot bemanningsbransjen, men forslagene som regjeringen har sendt på høring er allikevel et stort og positivt skritt i riktig retning.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.