Svalbard: Telegrafstasjon blir kunstutstilling

Publisert: 17.10.13

– innholdet kan være utdatert

Parallelt med restaureringen har Telenor etablert et samarbeid med Kunsthøgskolen i Oslo, artist in residence, hvor det første prosjektet omhandler restaurereringen av den gamle fredede telegrafen på Ny-Ålesund, skriver Telemuseet og Telenor i en pressemelding.

Viktig i Svalbards historie

Telegrafstasjonene var hjørnesteiner i utviklingen av det moderne samfunnet på Svalbard. Derfor er restaureringen og bevaringen av Telegrafstasjonen på Ny Ålesund en svært viktig del av arbeidet til Telenor Kulturarv, som en av landets største forvaltere av kulturminner.

-Telekommunikasjon på Svalbard er en viktig del av Telenors historie, og via vårt artist in residence program, er det en glede å få dele denne viktige historien med flere, sier kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge, Torild Uribarri.

Relevante artikler

EL og IT Forbundet og Hemit HF er enige om opprettelse av tariffavtale og hovedoppgjøret 2022.
Natt til 15. juni ble det enighet i meklingen om lønns- og arbeidsbetingelsene til EL og IT Forbundets medlemmer i selskapet OneCo Networks.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.