Svakere LO med borgerlige?

Publisert: 25.11.10

– innholdet kan være utdatert

Norden er i endring og Fafo-forsker Kristine Nergaard presenterer nye analyser på frokostmøtet. Hun vil diskuterer temaet med tidligere 1. viceordförande og avtalssekreterare i LO Sverige, Erland Olauson, og LOs 1. sekretær Ellen Stensrud.

Møteleder er Fafo-forsker Gudmund Hernes. 

POLITIKK TIL FROKOST
Dette frokostseminaret inngår i en møteserie i LO-regi. Gjennomgangstemaet for møtene har så langt vært ”Norden som politisk laboratorium”. På oppdrag fra LO har Fafo (http://www.fafo.no/) gjennomført dokumentasjonsprosjektet ”De nordiske modellene etter 2000”, med fokus på utviklingen i de nordiske landene under ulike regjeringer. Rapporter fra prosjektet har blitt offentliggjort i forbindelse med arrangementene.

Les mer om ”Politikk til frokost” på www.lo.no/frokost
Møtet blir også overført live på LOs hjemmeside.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.