Styrker opplæring i bedrifter

Publisert: 28.09.15
(Endret: 07.03.22)

– innholdet kan være utdatert

Endringene i reglene kommer etter at NHO og LO sendte felles innspill til finansminister Siv Jensen og arbeidsminister Robert Eriksson 16. september.

– Dette er bra, sier LO-leder Gerd Kristiansen.

Gode erfaringer

– Regjeringen svarer på vårt krav om styrket regelverk for bedriftsintern opplæring (BIO). Det er viktig at vi bruker lavkonjunkturen til kompetanseheving. Det vil styrke bedriftene og arbeidstakerne vil stå sterkere på arbeidsmarkedet. Vi har gode erfaringer med dette fra finanskrisen, sier Kristiansen, og viser til at den rødgrønne regjeringen gjorde tilsvarende under finanskrisen i 2009.

Innspill fra LO og NHO til regjeringen.

Relevante artikler

EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.
Livesending fra dagskonferanse med temaet «Pensjonsordningene – fra Folketrygden til tjenestepensjoner og AFP».
EL og IT Forbundet ønsker et totalforbud mot bemanningsbransjen, men forslagene som regjeringen har sendt på høring er allikevel et stort og positivt skritt i riktig retning.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.