Streik i Sør-Afrika

Publisert: 10.08.10

– innholdet kan være utdatert

Et tilbud fra regjeringen om 7 % lønnsøkning og 630 rand i bostøtte ble avvist sist torsdag. Fagorganisasjonene Cosatu og ILC krever 8,6 % lønnsøkning og tusen rand i bostøtte med virkning fra 1. april.

Talspersoner for fagorganisasjonene sier de regner med ull stopp i alle offentlig tjenester i morgen og omfattende protestmarsjer i en rekke byer. De understreker imidlertid at de er innstilt på å fortsette forhandlingene:

– Vi er tilbake ved forhandlingsbordet på onsdag og vil gi regjeringen tid fram til søndag for å forsøke å komme til enighet, sier Chris Klopper, forhandlingsleder for ILC til nettavisa dispatch online.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.