Støtte til opplæring

Publisert: 18.10.10

– innholdet kan være utdatert

– Det er veldig positivt for det kommer mange og gode søknader til ordningen, noe som dokumenterer behovet, sier LOs-nestleder Tor-Arne Solbakken.

Vox lyser ut 81 millioner kroner til kurs på arbeidsplassen. Tillitsvalgte bør nå ta initiativet til å opprette positive samarbeidsprosjekter gjennom ordningen.

Økt basiskompetanse gir bedre arbeidsmiljø og kommunikasjon ved siden av å stimulere til utvikling for den enkelte deltaker.

Private og offentlige virksomheter fra hele landet kan søke midler gjennom
Program for basiskompetanse i arbeidslivet (BKA).  Klubber og fagforeninger kan også initiere prosjekter.

VOX gir god veiledning i hvordan tillitsvalgte kan komme i gang sammen med bedriften/virksomheten. Søk midler og få søknadshjelp på www.vox.no/bka

Søknadsfrist er 21. januar 2011.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.