Støtt ofrene i Gaza

Publisert: 05.08.14

– innholdet kan være utdatert

Befolkningen i Gaza lever i konstant frykt og de kan ikke flykte. Gaza er som et fengsel. Stengt inne, stengt ute. Antall døde og sårede stiger for hver time. Så fort Israels bombing opphører starter vi arbeidet med å hjelpe de rammede. Spesielt barna vil trenge hjelp til å bearbeide traumene de nå opplever. Bombede jorder må rehabiliteres og ødelagte fiskebåter må repareres.

Norsk Folkehjelp har drevet bistandsarbeid i Palestina siden 1987 og har kontor i Gaza by. Som en del av programmet har vi allerede partnere på nødhjelpsprosjekter innen jordbruk, fiske og utdanning. Akkurat nå er det vanskelig å jobbe så lenge bombene faller tett, men vi er klare til å sette i gang arbeidet igjen med en gang det er forsvarlig og praktisk mulig.

Dette kan du/dere gjøre:

1) Start din egen innsamlingsaksjon for å bidra til hjelpearbeidet etter angrepene som har rammet Gaza. Du kan bidra til en av aksjonene eller start din egen og få med deg familie og venner. Se nettsiden http://minaksjon.folkehjelp.no/gaza

2) Ring 820 44 750 og gi 200 kr

3) Gi et enkeltbidrag her eller sette over penger på kontonummer 5005 14 00000 merk «Gaza»

4) Spre innsamling på nettsider/intranett og sosiale medier

Relevante artikler

Vi har satt oss som mål å organisere mange flere innenfor IT-bransjen. Derfor søker vi nå etter en engasjert og dedikert person til stillingen som rådgiver IT.
Telenor velger å kvitte seg med over 100 ansatte, inkludert hele kundesentret på Rørvik nord i Trøndelag. EL og IT Forbundet reagerer på begrunnelsen som selskapet gir for oppsigelsene.
Kontoret er stengt fra 22. mars til 2. april.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.