Storinvesteringer hos BKK

Publisert: 02.08.12

– innholdet kan være utdatert

Samlet fører investeringene at det er bruk for 17 600 årsverk i perioden. Rundt 8 300 årsverk kommer regionalt i BKKs område; 1 000 personer årlig fram til 2020, skriver bt.no.

Sikrer mange jobber

Jobbene kommer hovedsakelig i leverandørindustrien ved at konsernet kjøper varer og tjenester, men omfatter også BKKs egne ansatte. Det er gode nyheter for dem som tilbyr varer eller arbeidskraft.

Oppgraderinger

Over halvparten av BKKs investeringer i kraftanlegg omfatter oppgraderinger og utbedringer av eksisterende anlegg. For eksempel ved Askjellsdalsvatnet hvor dammen utbedres til en kostnad av 55 millioner kroner. Ved Askjellsdalsvatnet arbeider ca. 15 mann fra BKKs entreprenøravdeling og fem-seks fra entreprenørselskapet Flage Maskin på Voss tolvtimerskift.

Planlagt utbedring av 40 dammer koster litt under en milliard kroner i perioden.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.