Stor oppslutning i Trondheim

Publisert: 02.05.13

– innholdet kan være utdatert

 

 

Svein Åge Samuelsen holdt den tariffpolitiske appellen på Trondheim Torv, selvfølgelig med hovedfokus på streiken for tariffavtale ved Atea.

Distrikt Trøndelag hadde ordnet med rundt 25 plakater som ble spredt rundt i toget med påskriften: ”Støtt kampen for tariffavtale ved Atea!”

Atea-kampen var hovedoppslag. både i papirutgaven til Adresseavisa og på arbeideravisa.no, hvor uttalelser fra Svein Åge ble referert.

Det melder distriktssekretær Torstein Johansen i EL & IT Forbundet distrikt Trøndelag og forbundet takker for tekst og bilde.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.