Stor nedgang i bygg

Publisert: 16.02.10

– innholdet kan være utdatert

I 2009 ble det registrert igangsatt 3,2 millioner kvadratmeter bruksareal til næringsbygg og bygninger til offentlig sektor. Det er 28 prosent mindre bruksareal enn i samme periode i 2008.

Det ble påbegynt bygging av 19 497 nye boliger i perioden januar til desember i 2009, en nedgang på 24 prosent sammenlignet med 2008.

Nedgangen er stor også for fritidsboliger og boliggarasjer. I denne kategorien er det hittil registrert påbegynt bygging av 1 005 800 kvadratmeter bruksareal, en nedgang på 19 prosent sammenlignet med 2008.

Se tabellene på ssb.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.