Stor medlemsvekst og 52 nye tariffavtaler hittil i år

Publisert: 03.10.18

– innholdet kan være utdatert

EL og IT Forbundet har så langt i år fått 2 500 nye medlemmer og tariffavtale i 52 nye bedrifter.

Vi vervet 163 nye medlemmer i løpet av EL og IT-uka. Det er mer enn 100 flere enn på en gjennomsnittlig uke, og 50 flere enn vår forrige ukesrekord i år.

Vidar Hennum, forbundets nestleder, gir stor honnør til medlemmer og tillitsvalgte som har sørget for den gode veksten.

– Verving og nye overenskomster er noe av det viktigste vi gjør for å ivareta våre medlemmer. Forbundets gjennomslagskraft øker jo flere medlemmer og avtaler vi har, sier Hennum.

Viktig medlemsfordel

Gjennom tariffavtaler og hovedavtaler får våre medlemmer rettigheter som er bedre enn det lovverket sikrer. Det gjelder blant annet retten til å forhandle om lønn, 37,5 timers arbeidsuke, kompetanseutvikling, ekstra ferie og avtalefestet pensjon fra 62 år.

EL og IT Forbundet har per 1. oktober 38 535 medlemmer.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.