– #StoppTISA – markering 11. oktober

Publisert: 10.10.14

– innholdet kan være utdatert

Næringslivet er med i prosessen – resten holdes utenfor. 

Frihandelsavtalen for tjenester, TISA (Trade in Services Agreement), forhandles frem med stor grad av hemmelighold, med Norge som aktiv pådriver.

Konsekvenser

Avtalen presser fram konkurranseutsetting og privatisering av offentlige tjenester på alle felt, hindrer regulering av finanssektoren og undergraver personvernlovgivning på nett.

Ifølge EuroLOggen er det økende tvil i EU om denne avtalen, spesielt i Tyskland.

Europeisk demonstrasjon

Demonstrasjonen lørdag sørger for oppmerksomhet om avtalen og prosessen som pågår i det skjulte. Attack Norge påpeker at sivile protestaksjoner har stoppet ligende avtaler før og målet er å stoppe TISA.

Les mer om TISA på nettsiden til Attack Norge.

Mer om markeringen og oppropet.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.