Still opp med faner og folk!

Publisert: 02.12.11

– innholdet kan være utdatert

Flere av LOs største forbund står på talelista og flertallet av LOs medlemsmasse er derfor representert.

– En viktig sak for oss som arrangerer dette er at vi ønsker at LO skal behandle direktivet på nytt sentralt. Sekretariatets behandling er jo gammel og fanger ikke opp de mange veto-ønskene som er i mange av forbundene, sier Roy Pedersen, leder av LO i Oslo til FriFagbevegelse.

Foreløpig program foran Stortinget:

Appeller v/ leder i Fagforbundet, Jan Davidsen, nestleder i Fellesforbundet, Anders Skattkjær, leder i FO, Rigmor Hogstad, leder i Norsk Arbeidsmandsforbund, Erna Hagensen, LOs nestleder Tor Arne Solbakken og leder av EL  & IT Forbundet, Hans O. Felix.

Møte før markeringen

I Folkets Hus mandag er det møte i forkant av fanemarkeringen. Det er mellom kl. 11.00 – 12.45 og er åpent for alle.

På talerlista står foreløpig disse:

Rolf Bersås, leder LO I Stavanger
Roar Eilertsen, De Facto
Lars Johnsen, nestleder i NTF.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.